Κανείς οδηγός δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε τροχαίο, πλην όμως κανείς δεν μπορεί να σας διασφαλίσει πως δεν θα ζήσετε μια τέτοια, δυσάρεστη εμπειρία.

Συνεπώς είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που εμπλακείται σε τροχαίο ατύχημα.

Η πρώτη σας κίνηση είναι να ελέγξετε, άμεσα, για το αν υπάρχουν τραυματίες από τη σύγκρουση. Σε μια τέτοια περίπτωση καλέστε τις Πρώτες Βοήθειες.

Στη Συνέχεια...

1. Καλείτε στον αριθμό της φροντίδας ατυχήματος για να έρθει εξειδικευμένος συνεργάτης στον τόπο του ατυχήματος.

2. Τοποθετείτε το ειδικό προειδοποιητικό τρίγωνο για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών

3. Εάν υπάρχει διαφωνία, καλείτε την τροχαία. Εάν υπάρχει τραυματισμός, καλείτε οπωσδήποτε την τροχαία και το ΕΚΑΒ και ΔΕΝ εγκαταλείπετε τον τόπο του ατυχήματος

4. Ο συνεργάτης της φροντίδας ατυχήματος θα βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει με όλες τις ενέργειες που απαιτούνται. Θα συμπληρώσει τη Δήλωση Ατυχήματος και αφού τη διαβάσετε και την υπογράψετε, θα την υποβάλει για εσάς στην εταιρία.

5. Συμπληρώνετε το έντυπο του Φιλικού Διακανονισμού. Το έντυπο μπορεί να συμπληρώσει για εσάς και να το προωθήσει υπογεγραμμένο στην εταιρία ο συνεργάτης μας από τη Φροντίδα Ατυχήματος.

Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα στο όχημα σας την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμα και το ασφαλιστήριο σας, καθώς αυτά είναι τα πρώτα έγγραφα που θα σας ζητηθούν από τη Φροντίδα Ατυχήματος

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Itsyours.gr® | 2019 All Rights Reserved | Created & Developed with ❤ by WpFront