ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΣΠΕΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

25ης Μαρτίου 45, 1ος Όροφος
Πτολεμαΐδα, T. 2463055005

Ασφάλεια Υγείας

Ασφάλεια Υγείας – Νοσοκομειακά Προγράμματα

Τα πρωτοποριακά προγράμματα νοσηλείας εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας, για οτιδήποτε σας συμβεί , είτε για νοσηλεία στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, προσφέροντάς σας τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης.

Στη σημερινή εποχή η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπίσετε ολοκληρωμένα κάθε περιστατικό το οποίο θα επηρεάσει τη φυσικά σας κατάσταση, καλύπτοντας τις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες αλλά και τα έξοδα νοσηλείας.

Στο Ασφαλιστικό μας γραφείο, συνεργαζόμενοι με τις αρτιότερες εταιρίες στον κλάδο της ασφάλισης υγείας, διαθέτουμε νοσοκομειακά ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας, καλύπτοντας την ασφάλεια υγείας του παιδιού και των συζύγων σας. Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα προγραμμάτων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, βάσει της θέσης νοσηλείας που επιθυμείτε, του ποσού κάλυψης, τη συμμετοχή του ασφαλιστικού σας φορέα ή του ομαδικού ασφαλιστηρίου σας. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό με την παροχή νοσηλείας εκτός Ελλάδος αλλά και ταξιδιωτικής ασφάλισης.

asfaleia-zwis-nosokomeiaka-ptolemaida-esperidou-konstantina

Εάν ενδιαφέρεστε για την προσωπική Ασφάλιση της Υγείας σας ή και της οικογένειας σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε μαζί το πιο οικονομικό πρόγραμμα υγείας που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Loading

Itsyours.gr® | 2019 All Rights Reserved | Created & Developed with ❤ by WpFront